Enis: Što da ne dobijem srpski pasoš?!

Igrač Crvene zvezde Dilan Enis rekao je da mu je izuzetno drago što je dobio srpski pasoš, kao i da će potruditi da što bolje nauči srpski jezik.

Izvor:

Četvrtak, 08.02.2018.

18:29

Enis: Što da ne dobijem srpski pasoš?!
StarSport

"Osećam se odlično. Kada sam došao ovde potpisao sam dugogodišnji ugovor. Volim ovaj grad, ovu zemlju, oženio sam se ovde... Što da ne dobijem srpski pasoš?! Pokušavam da ne budem samo Kanađanin, već i Srbin", rekao je Enis.

Kombo bek crveno-belih dobio je srpsko državljanstvo, pa će ubuduće nastupati kao domaći igrač.

"Nisam loš s jezicima, ali nisam ni najbolji. Trudim se da naučim i verujem da ću vremenom biti mnogo bolji", istakao je Enis.

Enis je letos potpisao za Mega Bemaks, a u decembru je pojačao crveno-bele, sa kojima ima ugovor do leta 2020.

Zvezdu u petak očekuje utakmica protiv Armanija u Evroligi, a Enis je ocenio da je potrebno da ekipa igra čvrsto u odbrani.

"Bitno je da igramo jako. Imali smo dobre treninge. Sve počinje od dobre odbrane, što nam donosi siguran napad na drugoj strani. Ukoliko tako budemo igrali, sve će ispasti dobro. O individualnom izdanju ne razmišljam mnogo, gledam kako mogu da pomognem da ekipa pobedi jer ovo je kolektivni sport", zaključio je Enis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

154 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: