Pazarci puni samopouzdanja pred gostovanje Voši

Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je da su njegovi igrači spremni za veliku borbu sa Vojvodinom u revanšu polufinala Kupa Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.02.2018.

16:45

Pazarci puni samopouzdanja pred gostovanje Voši

Novi Pazar je u prvom susretu pobedio Vojvodinu sa 3-1, pa mu dva osvojena seta garantuju ulazak u finale.

"Sve što je bilo ostaje iza nas, okrenuti smo isključivo predstojećim obavezama. Prednost iz prvog meča daje nam odredjenu dozu samopouzdanja i mirnoću, pa verujem da plasman u polufinale zavisi od nas. Ako sve bude kako treba, imamo velike šanse", rekao je Zatrić.

Branilac trofeja iz Pazara, koji je u prvom duelu osvojio 93, a izgubio 82 poena, može da eliminiše Novosadjane i ako dobije jedan set, uz uslov da uporedjujući obe utakmice pojedinačno ostvari bolji poen količnik od rivala.

Ako set količnik i poen količnik iz oba meča budu izjednačeni, igraće se "zlatni set" do 15 osvojenih poena.

"Vojvodina je pod pritiskom, moraju da odigraju dobro i da jure rezultat. Ipak, imaju dosta iskustva, odigrali su mnogo takvih mečeva, pa sigurno predstoji uzbudljiva i naporna utakmica. Voleo bih da grešim, ali mislim da će biti tako", naveo je Zatrić.

Revanš polufinala Kupa Srbije u Novom Sadu zakazan je za utorak od 18.00 u Sportskom i poslovnom centru Vojvodina.U finale ovog takmičenja, koje je na program 3. marta, ranije se plasirala beogradska Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: