Kup: Pazarci sa 3:1 putuju u Novi Sad

Odbojkaši Novog Pazara pobedili su Vojvodinu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije – 3:1 (18:25, 25:17, 25:17, 25:23).

Izvor:

Četvrtak, 25.01.2018.

09:33

Kup: Pazarci sa 3:1 putuju u Novi Sad
Getty images

Pred oko 900 gledalaca u dvorani Pendik, u utakmici koja je trajala sat i 40 minuta, domaćina je do trijumfa predvodio Irfan Hamzagić sa 20 poena, a pratili su ga Marko Vukašinović sa 15, Marko Radosavljević sa 13 i Aleksa Polomac sa 10 poena.

"Teška utakmica, na jednu loptu, koja može da nam vrati samopouzdanje. Iz ovog duela možemo mnogo da naučimo. Čestitam saigračima na odličnoj igri i borbenosti, kao i publici koja nas je nosila. Uradili smo tek 50 odsto posla, Vojvodina je mnogo opasnija na svom terenu", rekao je Hamzagić posle utakmice.

Najefikasniji kod Novosađana bio je Vitalij Suhinjin sa 16 poena, Miran Kujundžić dodao je 13, dok je Miloš Vemić upisao 10 poena.

"Zaslužena pobeda Pazara, treća ove sezone protiv nas u Pendiku. Znali smo da nas čeka lepa atmosfera. Odlično smo otvorili meč, a u drugom i trećem setu smo stali. U četvrtom smo imali šansu, nismo uspeli. Igrali su pametnije, ali sledi revanš i nadam se najboljem", kazao je Vemić.

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije na programu je 6. februara od 18 časova u Novom Sadu, a bolji iz dvomeča igraće 3. marta u finalu protiv Crvene zvezde.

Trofej u Kupu Srbije brane odbojkaši Novog Pazara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: