PSŽ sprema ponudu za Zidana?

Uprava i vlasnici Pari Sen Žermena nameravaju da dovedu trenera Real Madrida Zinedina Zidana navode španske mediji.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 22.01.2018.

20:15

PSŽ sprema ponudu za Zidana?
Getty images

Posle informacija da je predsednik kluba Florentino Peres dao Kristijanu Ronaldu dozvolu da promeni sredinu, dolazi i vest da bi iz Madrida mogao da ode i trener koji je vodio klub do Lige šampiona.

Diario sport javlja da posao Unaja Emerija "visi o koncu", a Parižani bi mogli da iskoriste priliku jer ni Real ne briljira u LaLigi.

Kao jedan od glavnih razloga za dovođenje Zidana se navodi njegov uspeh u Ligi šampiona, a poznato je da PSŽ kuburi u evropskoj eliti.

Prošle godine ih je, posle dobre prve partije, Barselona u revanšu osmine finala demolirala 6:1, čudesnim preokretom u režiji Nejmara i Serđi Roberta za sedam poslednjih minuta.

Od tada se Nejmar priključio pariskoj ekipi. Drugi razlog za dovođenje Zidana je što je Francuz pa će lakše komunicirati sa igračima, dok je treći njegova sposobnost da dovede velike igrače da igraju za njega. Zidanov ugovor sa Realom ističe 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: