Ukrajinski Ezil i Zvezdin "dželat" na meti Partizana?

U beogradskim medijima se spekuliše da Partizan doveo na probu tajanstvenog Ukrajinca, koji je navodno oduševio stručni štab na treninzima u Zemunelu.

Izvor: AK

Nedelja, 21.01.2018.

18:10

Ukrajinski Ezil i Zvezdin
Foto: Screenshot

Vrlo brzo mediji su došli do saznanja da je u pitanju 20-godinji Juri Vakulko, bivši igrač propalog Dnjipra koji je slobodan na fudbalskom tržištu.

Vakulko je sredinom decembra bio na korak od francuskog drugoligaša Pariza, ali mu je propao ovaj transfer.

"Tačno je da smo zainteresovani, ali ne mogu ništa više da vam kažem na tu temu", ostao je zagonetan generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

On je prethodno navodno odbio ponude tri najbolja hrvatska kluba – Dinama, Rijeke i Hajduka. U domovini ga porede za sjajnim vezistom Arsenala i reprezentativcem Nemačke Mesutom Ezilom.

Dakle, reč je o centralnom veznom igraču, a u Humskoj vide Vakulka kao zamenu za Evertona i možda budućeg nosioca igre. Skupio je 29 nastupa za prvi tim Dnjipra, postigao dva gola i imao asistenciju prošle sezone, ali je napustio klub nakon što je zbog finansijskih problema izbačen u treću ligu.

Ujedno, prisustvo Ukrajinca u Humskoj verovatno znači da je Partizan odustao od Đorđa Ivanovića, zbog previsokih finansijskih zahteva subotičkog Spartaka po pitanju odštete (300.000 evra i deset odsto od naredne prodaje).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: