Grujić: Kardif je dobra prilika

Mladi srpski fudbaler Marko Grujić kaže da u Kardifu ima priliku da se se dokaže i skupi minutažu, ali i obezbedi povratak u Premijer ligu.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 18.01.2018.

19:35

Grujić: Kardif je dobra prilika
Getty images

Grujić će do kraja sezone nositi dres Kardifa na pozajmici iz Liverpula, a priliku da debituje ima već za vikend na gostovanju Šefild Venzdeju u 28. kolu Čempionšipa.

"Kardif je dobra prilika za mene, igraću za tim koji se bori za ulazak u Premijer ligu. Čuo sam mnogo dobrih stvari o klubu, menadžeru Nilu Vornoku koji je rekao mnogo lepog o meni i verujem da ću imati došta šansi da igram", rekao je Grujić za klupski sajt.

Kardif je trenutno trećeplasirani tim druge lige Engleske sa ambicijom povratka u elitu.

"Hoću da donesem radost navijačima Kardifa. Gledao sam nekoliko utakmica Kardifa i znam šta mogu da očekujem. Volim da drugi pričaju o mojim kvalitetima, ne ja. Mogu da igram defanzivno i ofanzivno u veznom redu, Kardif je jak tim i jedva čekam da započnem ovu avanturu", zaključio je Grujić, koji za A reprezentaciju Srbije ima četiri nastupa.

Od transfera iz Crvene zvezde 2016. godine, Grujić je za Liverpul odigrao ukupno 14 utakmica, računajući osam u Premijer ligi i to ulaskom sa klupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: