Zvanično – Volkot je nova "karamela"

Engleski fudbaler Tio Volkot od 18:00 u sredu zvanično je igrač liverpuskog Evertona.

Izvor: AK

Sreda, 17.01.2018.

18:33

Zvanično – Volkot je nova
Foto: Screenshot

Volkot je posle 12 godina napustio londonski Arsenal u transferu vrednom oko 20 miliona funti (22,5 mil €).

Strelac četiri i asistent pet golova za "tobdžije" ove sezone potpisao je troipogodišnji ugovor sa "Karamelama".

"Ima nešto u ovom potezu zbog čega se osećam dobro. Osetio sam da je vreme da napustim Arsenal. Bilo je tužno, ali i uzbudljivo u isto vreme, želim da oživim svoju karijeru i pomognem Evertonu da pobeđuje kao što je to činio pre", rekao je Volkot.

Volkot je drugo veliko pojačanje Evertona ove zime, Sem Olerdajs je prethodno platio turskom Bešiktašu 27 miliona funti za napadača Dženka Tosuna. "Menadžer je gladan, upravo ono što mi treba. Nekoliko smo puta razgovarali i odmah sam osetio tu glad i želju da to želi i od mene", dodao je krilni napadač.

Spekuliše se da bi Arsenal tokom januara mogao da napusti i Aleksis Sančes, i pređe u Mančester junajted, ali transfer odugovlači želja Arsena Vengara da deo transfera bude vezista "Crvenih đavola" Henrih Mhitarjan.

Ukoliko Sančes ode kod Žozea Murinja, na Emirate bi mogao da stigne napadač Borusije Dortmund Pjer-Emerik Obamejang, a spekuliše se da je Arsenal zainteresovan i za napadača francuskog Bordoa Brazilca Malkoma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: