Talentovani odbojkaši iz celog sveta opet u Srbiji

Play Volley Camp u organizaciji reprezentativaca Srbije Aleksandra Atanasijevića i Nikole Rosića održaće se u u Kragujevcu od 7. do 28. jula 2018. godine.

Izvor: B92

Utorak, 16.01.2018.

11:32

Talentovani odbojkaši iz celog sveta opet u Srbiji
Foto: Getty Images

Play Volley se u prethodne dve godine pozicionirao kao jedan od vodećih odbojkaških kampova u Evropi, koji se izdvaja po kvalitetu rada, iskusnom timu i posvećenosti svakom učesniku. To potvrđuje i činjenica da su učesnici kampa bili iz Crne Gore, BiH, Italije, Švajcarske, Bugarske, UAE, Kostarike, Meksika, Holandije, Francuske, Belgije...

Dobar glas se daleko čuje, pa je baza u Ivanjici postala mala da primi sve zainteresovane odbojkašice i odbojkaše sa od devet d 19 godina sa svih meridijana, tako da će kamperi ovog leta biti smešteni i u Šumaricama, gde će kamperi učiti od najboljih. Pažjivo odabran tim odbojkaških stručnjaka će se potruditi da na kampere prenese svoje znanje i iskustvo, koristeći širok spektar vežbi.

"Iako smo i Nikola (Rosić, prim.aut.) i ja aktivni, i imamo brojne obaveze u svojim klubovima, a očekuje nas i Svetska liga s reprezentacijom Srbije, sjajno iskustvo s prethodna dva kampa nas je bukvalno nateralo da odvojimo više vremena za organizaciju kampa. Želimo da dodatno unapredimo Play Volley na svim nivoima, i verujem da će se ovogodišnji učesnici uveriti da smo u tome uspeli“, jedan od najboljih odbojkaša na svetu.

Osim odbojke, kamp je prepoznatljiv po bogatom programu van terena. Kamperi će imati časove engleskog jezika, edukativne radionice i predavanja, upoznaće se sa gradom domaćinom kampa, obići će najvažnije kulturno istorijske spomenike i imaće priliku da upoznaju poznate odbojkaše i odbojkašice, članove reprezentacije koji će posetiti kamp, kao i prethodnih godina.

Atanasijević i Rosić obećavaju da će biti sve vreme na kampu i deca koja godinama prate njihov rad i navijaju za njih na svakoj utakmici dobiće priliku da uživo čuju njihova dugogodišnja iskustva i da zaigraju protiv njih na terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: