Hoće li Salah uspeti ono što Milivojević nije?

Fudbaleri Mančester sitija i Liverpula igraju od 17 časova derbi 23. kola Premijer lige, a svi željno iščekuju da vide ko će "skinuti skalp" Gvardiolinom timu.

Izvor: MLJ

Nedelja, 14.01.2018.

12:35

Hoće li Salah uspeti ono što Milivojević nije?
Getty images

Liverpul se nada da će postati prvi koji je naneo poraz nepobedivim "Građanima" i uzda se u neverovatnog Mohameda Salaha koji ove sezone rešeta po Engleskoj.

Siti nije izgubio u 22 meča do sada, a jednu od retkih prilika da im nanese poraz je nedavno propustio Luka Milivojević.

Srbin je promašio penal u poslednjim minutima meča Kristal Palasa i Sitija (0:0). Liverpul će moći da računa na raspoloženog Salaha, Gvardiola od septembra ne računa na Mendija što ne znači da će Egipćaninu biti otvoren put do gola koji brani Bravo.

Fabijan Delf je u poslednje vreme u dobroj formi, a protiv Čelsija je osvojio više lopti nego bilo koji drugi igrač na terenu i najviše je sa njom bio u kontatku. Ako bude igrao i sada, ovog puta naspram sebe neće imati Sezara Aspilikuetu nego čoveka koji je do sada dao 23 gola.

Sadio Mane je uz Salaha takođe bio jedna od bitnih poluga igre tima Jirgena Klopa koji je u septembru torpedovan sa 5:0 u četvrtom kolu od "Građana". Sane će ovog puta moći da se iskupi za početak tako što neće dobiti crveni karton.

Gabrijel Žesus dva puta, dva puta Sane i jednom Aguero, dovoljno za veliku želju "Redsa" da vide osvetu na svom Enfildu. Možda je vreme da Siti stane, Ili će Gvardiola nastaviti da gazi po ostacima onoga što je ne tako davno bilo poznato kao "velika četvorka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: