B92 saznaje: Zašto Von umesto Milera?

Amerikanac Kvami Von nalazi se blizu prelaska u košarkaški klub Partizan, gde bi trebalo da zameni Patrika Milera.

Izvor: MLJ

Subota, 13.01.2018.

17:15

B92 saznaje: Zašto Von umesto Milera?
Getty Images

Nije sve još uvek gotovo jer crno-beli čekaju potpisan ugovor natrag u Humskoj, ali je Von od nekoliko opcija za sada najbliži dolasku.

Novo pojačanje za sada nisu mogli da potvrde zvanično u Partizanu, a više inofmacija će biti u nedelju ujutru. Patrik Miler odlazi u Gazijantep, a ove sezone je igrao promenljivo uz nekoliko izuzetnih partija.

Kvami Von je bio igrač grčkog Arisa, a pre toga je igrao u Fraport Skajlajnersima i u nemačkom timu je prosečno ubacivao 15 poena i 4.5 asistencija uz zavidne procente šuta spolja (41 odsto).

Brojke nekadašnjeg studenta Kal Stejt Fulertona opale su u Grčkoj, a pokriva pozicije jedan i dva.

Kako B92 saznaje, skauti crno-belih su smatrali da bi se bolje uklopio u igri sa Najdželom Vilijams-Gosom koji igra odlično za sada. Procena je da bi Von više trebalo da razigrava ekipu nego što je to radio Patrik Miler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: