Irving: Nisu me hteli u Klivlendu; LBJ: Besmislica

Košarkaš Boston Seltiksa Kajri Irving rekao je da se u Klivlednu tokom poslednje sezone nije osećao kao da klub želi da ostane tu.

Izvor: MLJ

Sreda, 03.01.2018.

17:35

Irving: Nisu me hteli u Klivlendu; LBJ: Besmislica
Getty images

Prošlog juna je izazvao zemljotres tražeći trejd, a javnost je bila iznenađena otkud to da trejd traži zvezda NBA lige koji je sa Kavsima igrao tri finala uzastopno.

Sada je za ESPN otkrio pozadinu zbog koje je tražio trejd, a njegova priča se ne vrti samo oko Lebrona Džejmsa.

Irving je rekao da igranje pored Lebrona ima svojih prednosti, ali i mana. Objasnio je i da su detalji iznešeni u vezi sa njegovim zahtevom trejda pogrešno tumačeni.

"Nisam osećao potrebu da kažem bilo šta jer sam znao istinu, a znali su i oni. Nije bilo bitno šta drugi kažu. Nisu me želeli u Klivlendu", rekao je Irving.

Lebron Džejms nije tada previše želeo da komentariše čitavu situaciju. Saigrači kažu da se prema Irvingu obraćao sa "The Kid" (klinac) ali glasom starijeg brata. Iman Šampert smatra da je najbolji igrač današnjice Irvinga verovatno i doživljavao kao mlađeg brata, ali je Kajri to video kao nedostatak poštovanja.

Nedelju dana posle ove izjave Irvinga, novinari su Džejmsa pitali za tu konstataciju.

"To uopšte nema nikakvog smisla", rekao je Džejms posle utakmice sa Atlantom u kojoj je Klivlend pobedio 15. put u 16. utakmica. Na pitanje da obrazloži, Džejms se samo nasmejao i napustio salu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: