Veliki Milan želi Srbina

Srpski fudbalski reprezentativac Nikola Maksimović mogao bi u januaru da napusti Napoli i pređe u Milan, prenosi Korijere delo Sport.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 03.01.2018.

17:19

Veliki Milan želi Srbina
Getty Images

Trener Milana Djenaro Gatuzo u potrazi je za pojačanjem u centralnom defanzivnom delu, a pored Maksimovića kandidat je i Armando Ico iz Đenoe koji je dostižniji sa cenom izmedju 10 i 15 miliona evra.

Italijanski list podseća da je Napoli platio Torinu za Maksimovića 25 miliona evra, ali srpski štoper je ove sezone odigrao samo jednu utakmicu u Seriji A.

Trener lidera Serije A Marucio Sari više poverenja ima u Kalidua Kulibalija i Raula Albiola, kao i u Vlada Kirikeša, pa se sve više spominje da bi Maksimović u januaru mogao da ode, a Kjevo i Sasuolo žele to da iskoriste.

Milan je u nekim opcijama spreman da napravi "trejd" jer u drugi pravac namerava da pošalje Matea Musakija ili Kristijana Zapatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: