NIS sa Vojvodinom potpisao ugovor o sponzorstvu

U prostorijama Odbojkaškog kluba Vojvodina danas je svečano potpisan ugovor o sponzorstvu između ovog sportskog društva i kompanije NIS.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 21.12.2017.

21:09

NIS sa Vojvodinom potpisao ugovor o sponzorstvu
NIS

Ugovor su potpisali Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a i Nikola Salatić, generalni direktor OK Vojvodina, a sponzorstvo će trajati deset godina.

Do sada je Vojvodina koristila polovinu prostorija NIS u ulici Maksima Gorkog u Novom Sadu, dok je novim ugovorom dogovorena upotreba svih 500 kvadratnih metara, koji su u potpunosti renovirani.

"Izuzetno sam ponosan na podršku koju NIS pruža OK Vojvodina, aktuelnom šampionu Srbije u odbojci. Složićete se da je podrška jedne od najuspešnijih kompanija, čije je sedište u Vojvodini, jednom od najboljih vojvođanskih sportskih klubova, logičan korak i pravi recept za pobedu, Nadam se da će Ugovor o sponzorstvu koji smo danas potpisali doprineti da OK Vojvodina nastavi da niže uspehe i zadrži titulu šampiona", izjavio je Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS.

Generalni direktor OK Vojvodina, Nikola Salatić je izrazio zahvalnost naftnoj kompaniji i istakao da je potpisivanjem ugovora obezbeđena dobra osnova za dalji rad kluba. On je takođe rekao da OK Vojvodina ceni ulaganja i izrazio uverenost da će ukazano poverenje biti opravdano.

NIS se u Srbiji bavi podrškom sporta kroz program "Energija sporta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: