Zbog Evrope – odloženo polufinale Kupa Srbije

Utakmice polufinala Kupa Srbije za odbojkaše između Novog Pazara i Vojvodine, koje su planirane za 26. i 28. decembar, odložene su.

Izvor:

Sreda, 20.12.2017.

19:23

Zbog Evrope – odloženo polufinale Kupa Srbije
Getty Images

Kako je objavio Odbojkaški savez Srbije (OSS), mečevi će najverovatnije biti odigrani tokom januara naredne godine

"Zbog obaveza u međunarodnim takmičenjima, polufinalni dueli izmedju Novog Pazara i Vojvodine iz Novog Sada biće odigrani u januaru, a termini će biti poznati posle dogovora klubova, uz saglasnost direktora takmičenja OSS", navodi se na zvaničnom sajtu OSS.

Prvi meč u pazarskom Pendiku, koji je predviđen za 26. decembar, ne bi mogao da se odigra u toj sportsko-sajamskoj ustanovi i zbog tradicionalnog Novogodišnjeg vašara, koji se održava od 25. do 29. decembra.

U drugom polufinalu sastaće se Crvena zvezda i Radnički, a iako je žreb odredio da domaćin prvog duela bude tim iz Kragujevca, dogovorom klubova i uz saglasnot OSS odlučeno je da se prvi meč odigra 26. decembra od 18 časova u Beogradu.

Revanš je dva dana kasnije u Kragujevcu, s početkom od 20 časova.

U slučaju da rivali u polufinalu ostvare po jednu pobedu, finalistu će odrediti bolji set količnik, a ako je on isti presudiće poen količnik.

Ukoliko timovi budu izjednačeni u oba segmenta, igraće se takozvani "zlatni set".

Finale Kupa Srbije zakazano je za 3. mart.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: