Zatrić: Najmanje što očekujem je zlatni set

Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je da njegovim igračima protiv ACH Voleja u Ljubljani neće nedostajati motiva.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.12.2017.

23:35

Zatrić: Najmanje što očekujem je zlatni set
Getty images

"Imaju evropski renome i 13 kvalitetnih igrača. Neki, poput Matije Pleška, u klubu su više od 20 godina, a slično je i sa Andrejom Flajsom. Na nama je da odradimo kako treba i servisom napravimo razliku, kako bi do izražaja došli naš blok i odbrana. Ako odigramo dobro, bez obzira na izdanje rivala, 'zlatni set' je najmanje čemu se nadam", rekao je Zatrić.

Novi Pazar je u prvom meču u dvorani Pendik poražen od slovenačkog šampiona sa 2:3, iako je imao vodjstvo od 2:0 u setovima i 22:20 u trećem periodu igre.

Pazarcima za plasman u sledeću fazu Kupa CEV treba pobeda od 3:0 ili 3:1, a meč bi ušao u "zlatni set" u slučaju da osvajač Kupa Srbije dobije sa 3:2. ACH Voleju je za prolaz dalje potreban trijumf bilo kojim rezultatom.

"Naš pobednički karakter i mentalitet daju mi nadu da možemo. Više puta od početka sezone ekipa je najbolje odradila u najtežim momentima, pa sam siguran da ni sada neće biti drugačije", naveo je Zatrić.

Utakmica izmedju ACH Voleja i Novog Pazara igraće se sutra od 18.00 u dvorani Tivoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: