LŠ: Čelsi ponovo na Barsu, Real Madrid protiv PSŽ

Fudbaleri Rel Madrida u osmini finala Lš igraće protiv Pari Sen Žermena, dok će Čelsi odmeriti snage sa Barselonom, odlučeno je žrebom u Nionu.

Izvor: SM

Ponedeljak, 11.12.2017.

11:30

LŠ: Čelsi ponovo na Barsu, Real Madrid protiv PSŽ
Getty Images

Real i PSŽ su se do sada sastajali šest puta, oba kluba su upisala po dve pobede, a dva meča su završena remijem.

Veliki derbi i dva uzbudljiva meča očekuju se i u duelu Čelsija i Barselone.

Engleski i španski klub su do sada odigrali 12 međusobnih duela, sve u Ligi šampiona. Čelsi je pobedio četiri puta, a Barselona tri. Poslednji put su se sastali u polufinalu u sezoni 2011/12. kada je londonski klub bio bolji i plasirao se u finale.

Nemanja Matić sa Mančester Junajtedom za rivala će imati Sevilju, Aleksandar Kolarov i njegova Roma će na megdan Šahtjoru, dok će Bešiktaš Duška Tošića odmeriti snage sa Bajernom.

Prošlosezonski finalista, ekipa Juventusa, igraće protiv Totenhema u osmini finala. Ta dva kluba se nikada do sada nisu sastajala u evropskim takmičenjima.

Prve utakmice osmine finala na programu su 13. i 14, odnosno 20. i 21. februara, a revanši 6. i 7, odnosno 13. i 14. marta.

Šampionsku titulu brani Real Madrid, a finale se ove godine igra na Olimpijskom stadionu u Kijevu 26. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

173 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: