LE: Ivanović "pojačao" listu rivala "večitih"

Ekipe Marseja i Atletik Bilbaa kompletirali su postavu timova koji su se plasirali u nokaut fazu Lige Evrope.

Izvor: AK

Četvrtak, 07.12.2017.

22:48

LE: Ivanović
Foto: EPA/Javier Etxezarreta

U Grupi G, Vitorija je pobedom nad Hapoelom 2:0 u Izraelu osvojila Grupu G, ispred FCSB (Steaue) koja je porazom od Lugana 2:1 u Bukureštu ostala bez prvog mesta.

U Grupi H, Arsenal je sa ubedljivih 6:0 nad BATE u Londonu sam "overi" plasman Crvene zvezde u šesnaestinu finala takmičenja.

U Grupi I, Marsej je remizirao u Salcburgu bez golova, ali je i to bilo dovoljno Francuzima da se izbore za drugu poziciju i dalji plasman. Pomogla im je Vitorija remijem sa Konjom 1:1 u Gimaraešu.

U Grupi J, Atletik Bilbao je pobedo Zorju 2:0 u Ukrajini i zahvaljujući remiju Estersundsa sa Hertom osvojio prvo mesto. Šveđani su ranije obezbedili nokaut fazu.

U Grupi K je već ranije bilo poznato da je Lacio prvi, a Nica druga, a oba tima su poražena u poslednjem kolu. Rimljani su pali u Belgiji, Zulte Varegem je slavio 3:2, dok je Vitese nadigrao Francuze 1:0.

U Grupi L, Zenit je uz gol Branislava Ivanovića savladao Real Sosijedad 3:1 u direktnom obračunu za prvo mesto u grupi. Vardar je protiv Rosenborga sa 1:1 stigao do prvog boda za oproštaj od Evrope.

Vitorija, Salcburg, Atletik Bilbao, Lacio i Zenit su potencijalni rivali Partizana i Crvene zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope.

Žreb parova šesnaestine finala Lige Evrope je u ponedeljak od 13 časova u Nionu, a utakmice su na programu 15. i 22. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: