Partizan i Zvezda mogu na Atletiko, Milan, Lacio

Fudbalere Partizana i Crvene zvezde u ponedeljak na žrebu šesnaestine finala LE očekuju identični potencijalni rivali, među kojima su brojni evropski giganti.

Izvor: AK

Četvrtak, 07.12.2017.

21:25

Partizan i Zvezda mogu na Atletiko, Milan, Lacio
Foto: StarSport

Crno i crveno-beli su bili drugoplasirani u svojim grupama, pa ih očekuju uslovno "teži" protivnici u šesnaestini finala Lige Evrope.

Od ekipa koje su eliminisane iz Lige šampiona to su CSKA, Atletiko Madrid, Lajpcig i Sporting, a iz LE Viljareal, Braga, Milan, Atalanta, Lokomotiva Moskva, Salcburg, Lacio, Viktorija, Bilbao i Zenit.

Takođe, potencijalni rival Partizana je osvajač Zvezdine Grupe H londonski velikan Arsenal, a Zvezdi najbolji tim iz Partizanove Grupe B kijevski gigant Dinamo.

Žreb parova šesnaestine finala Lige Evrope je u ponedeljak od 13 časova u sedištu UEFA u Nionu (Švajcarske). Utakmice su na programu 15. i 22. februara 2018.

Kao drugoplasirani timovi iz grupne faze, Partizan i Zvezda će u šesnaestini finala biti domaćini prvih utakmica, a potom gostovati u revanšima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: