Pazarci spremni za odlučujući derbi

Rukometaši Novog Pazara dočekaće ekipu Vranja 1957 u utakmici koja odlučuje o jesenjem prvaku u Super B ligi Istok-Zapad.

Izvor:

Sreda, 06.12.2017.

23:52

Pazarci spremni za odlučujući derbi
Getty images

Najbolji strelac lige Armin Kaltak rekao je da veruje da će domaćin srcem i borbenošću doći do željenog rezultata.

"Treba da pristupimo agilno i borbeno, siguran sam da ćemo svi imati takav stav. Vranjanci imaju 11 igrača sa strane, ali ovakve utakmice ne odlučuju kvalitet i klupski budžet. U derbijima presudjuju srce i borbenost", rekao je Kaltak na konferenciji za novinare.

Uoči 11. kola, poslednjeg u prvom delu sezone, vodeće Vranje 1957 ima maksimalnih 20 bodova, a sledi Novi Pazar sa 18.

"Atmosfera je sjajna, svi smo motivisani da ostvarimo dobar rezultat i iskoristimo prednost domaćeg terena. Ovo je prilika da im se revanširamo za poraz koji nas je pre 10 godina ostavio bez plasmana u viši rang. Pobedom ćemo biti nikad bliži Superligi, pa pozivam publiku da dođe u što većem broju", kazao je golman i kapiten Novopazaraca Irfan Ćosović.

Rukometna utakmica između Novog Pazara i Vranja 1957 igraće se u četvrtak od 18 časova u dvorani Pendik, a ulaz na tribine je besplatan.

"Vranjanci su naši stari znanci, gaje dobar rukomet i imaju agilnu uprava. Budžet im je pet puta veći od našeg. Očekujem fer i korektnu borbu, a mislim da je konačno došlo vreme da hala bide ispunjena. Ovi momci su to zaslužili, nadam se da će ostaviti srce na terenu. Što se rezultata tiče, neka pobedi bolji", naveo je sportski direktor Pazara Samir Župljanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: