Obradović zadovoljan, rukumetašice žale za bodom

Selektor Srbije Ljubomir Obradović rekao je da je zadovoljan današnjom partijom svojih izabranica u remiju sa Nemačkom na Svetskom prvenstvu.

Izvor: PT

Utorak, 05.12.2017.

21:17

Obradović zadovoljan, rukumetašice žale za bodom
EPA/ADAM WARZAWA

"Jako sam zadovoljan onim što su devojke prikazale. Borbenost, želju, hemiju, ali nismo se izvukli iz povreda. Jovana Stoiljković se povredila, pokušali smo sa rovitom Andreom. Nedostatak izmene igračica doprineo je izgubljenom bodu. Mogli smo da i izgubimo, ali možemo biti zadovoljni. Devojke su izašle da pokažu Nemicama da smo mi tu koji ne prezamo i želimo da pobedimo u sred Nemačke", rekao je Obradović, prenosi Rukometni savez Srbije

Ženske rukometne reprezentacije Srbije i Nemačke odigrale su u Lajpcigu nerešeno 22:22 (11:9) u trećem kolu Grupe D Svetskog prvenstva.

Srbija je povela sedam minuta pre kraja prvog poluvremena i ima je prednost sve do poslednjeg minuta meča kada su Nemice povele. Bod Srbiji donela je Dragana Cvijić golom nekoliko sekundi pre kraja meča.

"Izgubile smo jedan bod. Napravile smo dosta grešaka na kraju, ali bitno je da smo osvojili bod. Samo da igramo našu grupu i biće dobro. U grupi je sve otvoreno. Ima mnogo iznenadjenja, a i mi možemo biti jedno od njih", rekla je kapiten Katarina Krpež Šlezak.

I desni bek Jelena Lavko smatra da je njena ekipa mogla do trijumfa.

"Mogli smo da pobedimo. Bilo je par grešaka, poslednja od mene, ali i pre toga. Moramo to da ispravimo. Dobro je po nas da se završilo kako se završilo. Idemo dalje, samo pozitivno. Nema muzike u svlačionici, idemo dalje, fokus je na Holandiju. Samo da izvučemo pouke i da vidimo kako da se poboljšamo za naredni meč", rekla je Lavko.

Naredni protivnik Srbije na šampionatu sveta je Holandija za manje od 24 časa.

"Sada nema 24 sata ni za tugu ni za radovanje. Čeka nas vrlo teška utakmica. Sada ćemo videti kakvi smo i šta smo. Sutra. Srpski mentalitet. Želimo da se na pravi način suprotstavimo vicešampionu Evrope", rekao je selektor Obradović.

Utakmica između Srbije i Holandije igra se u sredu od 15.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: