PL: B92 stigao 2:0, pa poražen 'sa kreča'.

Došli smo do četiri najbolje ekipe u 22. izdanju Poslovne lige, a to su upravo prva četiri tima iz ligaškog dela takmičenja.

Izvor: B92

Petak, 01.12.2017.

11:16

PL: B92 stigao 2:0, pa poražen 'sa kreča'.

Četvrtfinale otvorio je POLIMARK koji je savladao JTI sa 4:2, dok je DEDIM kao veliki favorit bio siguran protiv ekipe EDEPRO sa 7:1, uz 4 gola Mijailovića.

Najlepši gol na meču ipak je biodelo igrača poražene ekipe EDEPRO (Oskar Jagnić) koji je fantastičnim udarcem savladao golmana DEDIM iz slobodnog udarca.

Dosta neizvesnije bilo je na preostala dva susreta gde nakon regularnih 40 minuta nismo dobili pobednika. GZZ je igrao
pravu rezultatsku klackalicu protiv AERODROMA NIKOLA TESLA 4:4, a slicno se desilo i u penal seriji koju je na kraju u svoju korist rešio GZZ i to posle osam penala za 6-5 u penal seriji i 10:9 u ukupnom skoru.

Drugi meč koji je pobednika dobio nakon udaraca sa bele tačke odigrali su MONAD FINANCIAL i B92 koji su u regularnom delu odigrali 2:2 i to nakon vođstva MONAD od 2:0. U penal seriji nije bilo raspoloženih šutera u ekipi B92 i MONAD pobeđuje sa 3:0 penalima, ukupno
5:2.

U polufinalu igraće se dva velika derbija. DEDIM će se sastati sa čini se jedinom ekipom koja može da im parira POLIMARKOM (nedelja 14h), dok će MONAD FINANCIAL sat kasnije igrati protiv ekipe GZZ.

Polufinale se igra na dva meča u kojima će se rezultat sabirati bez pravila gola u gostima, a u slučaju nerešenog ishoda nakon dva meča izvodiće se penali.

LBO: Komercijalna banka blizu velikog finala

Getty images
Na pola smo puta do velikog finala LBO, pošto su proteklog vikenda odigrane prve utakmice polufinala, dok su revanši na programu naredne subote.

U prvom polufinalu sastali su EUROBANK i UNICREDIT, a 'gosti' su poveli sa 2:0 golovima Dončića i Obradovića i doveli EUROBANK u situaciju u kojoj nisu imali prilike da se nađu u tekucoj sezoni, gde još uvek ne znaju za poraz.

Do kraja utakmice ipak jako bitan gol za EUROBANK postigao je Šuša za konačnih 2:1 i sigurno da ćemo pravu borbu tek videti u revanšu.

U drugom polufinalu KOMERCIJLNA BANKA odigrala je skoro perfektno protiv HALKBANKE, vodila tokom celog meča i postigla čak četiri gola, a u strelce redom su se upisali Najdanović, Tošic, Anđelković i Jančić.

Nadu za HALK da može napravi iznenađenje u revanšu ostavio je kapiten Heraković koji je sa dva gola bio najbolji igrač na
terenu, ali nedovljno za više od pristojnog poraza.

Sve je i dalje u igri i nikako sene sme donositi zaključak da je bilo šta rešeno što se finala tiče, a ko će na kraju igrati u borbi za titulu ostaje da se vidi naredne subote od 14 i 15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: