"Derbi sa Vojvodinom za jesenu titulu"

Trener Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je da je utakmica protiv Vojvodine derbi dosadašnjeg dela Superlige i da će odlučiti o jesenjem prvaku.

Izvor:

Subota, 25.11.2017.

23:53

Getty Images

Ipak, Zatrić ističe da njen ishod ne mora da odredi krajnje domete timova u ovom prvenstvu.

"Imamo iste želje i ambicije, kao i istu situaciju, pošto smo jedini neporaženi. Očekuje nas težak meč na našem terenu, a ko ostvari pobedu biće u izvesnoj rezultatskoj i psihološkoj prednosti", ocenio je Zatrić.

Utakmica sedmog kola Superlige između Novog Pazara i Vojvodine igraće se u nedelju od 18.00 u dvorani Pendik, a obe ekipe do sada imaju po šest pobeda.

Zbog boljeg bodovnog učinka, Novosadjani su trenutno na vrhu tabele, dok Pazarci zauzimaju drugo mesto.

"Derbi dočekujemo u odličnoj atmosferi, motivisani da sebi i ostalima dokažemo da smo s pravom favoriti za trofeje. Gledaoci će moći da uživaju. Ubedjen sam da možemo do pobede, ako odigramo dobro i pružimo trenutni maksimum, držeći koncentraciju od prvog do poslednjeg poena", istakao je Zatrić.

Novi Pazar je prošle sezone na svom terenu dobio oba duela protiv zvaničnog šampiona države, u Superligi i finalu Kupa Srbije. Osim toga, Pazarci su slavili i u Superkupu, pre mesec i po.

"Vojvodina već nekoliko godina unazad ima dosta problema u Novom Pazaru. Pod pritiskom su da poprave utisak i da dokažu da mogu igrati na 'vrućem' terenu poput našeg", naveo je Zatrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: