Simonović 10 poena, Zenit bolji od Gran Kanarije

Košarkaši Zenita iz Sankt Peterburga pobedili su Gran Kanariju u šestom kolu Evrokupa 90:85 i ostali neporaženi kod kuće.

Izvor: MLJ

Utorak, 14.11.2017.

22:20

Simonović 10 poena, Zenit bolji od Gran Kanarije
YTSS / Euroleague

Srpski košarkaš Marko Simonović je imao 10 poena, a Zenit sa skorom 4-2 drži prvo mesto u grupi D dok Gran Kanarija ima 3-3.

Najbolji je u pobedi Zenita bio Sergej Karasev koji je imao sjajan učinak sa 21 poenom, šest skokova, šest asistencija, dve ukradene lopte i dve blokade.

Skoti Rejnolds je Špancima takođe ubacio 21 poen i šest asistencija, a odličan je bio i Dru Gordon koji je bio blizu dabl-dabla sa 17 koševa i devet skokova. I on je svom učinku dodao šest uspešnih pasova.

U Gran Kanariji je najbolji bio Šakil Mekisik sa 16, a Pasečniks i Balvin su imali po 12 poena s tim što je Balvin imao i devet skokova.

Gran Kanarija je dobro krenula i povela sa 7:2, ali se Zenit brzo vratio i trojkama Rejnoldsa poveo sa 14:11, da bi prvu dvocifrenu prednost Zenit ostvario pogotkom Kjurika za 25:15.

Do poluvremena je Gran Kanarija smanjila na 46:42, razlika je do kraja utakmice varirala ali su na kraju košarkaši iz Sankt Peterburga uspeli da ostvare novu pobedu u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: