Rad: Želimo da iznenadimo Partizan

Trener Rada Slađan Nikolić rekao je će njegova ekipa pokušati da iznenadi Partizan u Kupu i da se neće predati favoritu.

Izvor:

Utorak, 14.11.2017.

21:16

Rad: Želimo da iznenadimo Partizan
StarSport

"U Kupu su uvek moguća iznenađenja. Mnogo favorita ispada u prvom ili drugom krugu. Sa tom željom smo se spremali. Partizan je favorit, ali ne idemo sa belom zastavom, već da igramo najbolje što možemo, damo maksimum i probamo da iznenadimo", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Rad će gostovati Partizanu u osmini finala Kupa Srbije.

Nikolić ima problema sa sastavom jer neće moći da računa na nekoliko igrača koji su sa nacionalnim timovima.

"To nije problem, već veliki uspeh za naš klub. Svi znamo šta znači Rad za srpski fudbal, koliko je dao reprezentativaca. Srećni smo i ponosni što ih imamo. Oni koji budu igrali umesto njih će dati maksimum da odigraju što bolje", kazao je Nikolić.

Fudbaler Rada Igor Zonjić rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe protiv Partizana.

"Svi znamo šta je Partizan, ali ne treba ući na utakmicu sa previše poštovanja. Treba da se opustimo i igramo jer je u ovakvim utakmicama najlakše dokazati se", rekao je Zonjić.

Utakmica između Partizana i Rada igraće se u sredu od 18.30 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: