O'Nil: Sve smo uradili, vežbali čak i penale

Selektor fudbalske reprezentacije Republike Irske Martin O'Nil kazao je da je njegova ekipa spremna da pobedi Dansku i plasira se na Svetsko prvenstvo.

Izvor: B92

Utorak, 14.11.2017.

15:20

O'Nil: Sve smo uradili, vežbali čak i penale
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Irci u Dablinu dočekuju Dance nakon 0:0 u prvom susretu, a ta utakmica na programu je od 20.45.

O'Nil je naveo da su igrači vežbali i penale, kao i to da će čitave kvalifikacije stati u narednih 90 ili 120 minuta.

"Što se tiče tima, mogu da kažem da momci sjajno rade. Pokušavamo da se pripremimo. Čak smo vežbali i penale. Možeš da vežbaš šta god hoćeš, ali čitav posao je potrebno odraditi tokom te večeri, na utakmici. Imamo ljude koji su spremni da preuzmu odgovornost i izvedu penale, tako da je to već pola posla. Posmatramo kako se igrači osećaju. I oni koji su igrali u subotu potpuno su spremni i fizički i mentalno", kazao je selektor Irske.

On je dodao da će navijači imati veliku ulogu u večerašnjem susretu.

"Navijači su bili uz nas u poslednje tri godine i veoma dobro razumeju šta nam treba. Garantujem da će moji igrači dati sve od sebe da ih obraduju. Veoma su nam važni i, iako je fraza, oni jesu naš 12. igrač", dodao je O'Nil.

U ovom baražu je 0-2 gola sigurcia, a kvota da u Dablinu neće pasti više od dva gola je 1,41. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč baraža za SP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: