Sokratis: Bez Mundijala smo 90 posto...

Grčki fudbaler Sokratis Papastatopulos izjavio je da su greške pojedinaca doprinele ubedljivom porazu u Hrvatskoj (4:1) u prvom meču baraža za SP Rusiji.

Izvor: MLJ

Petak, 10.11.2017.

21:02

Sokratis: Bez Mundijala smo 90 posto...
Getty Images

"Teška noć za nas, Hrvatska je bila bolja. Prvi put u kvalifikacijama smo imali toliko grešaka, većinom pojedinačnih. Ostali smo bez Mundijala za nekih 90 odsto, ali želimo u revanšu da pokažemo da smo dobar tim", rekao je defanzivac Borusije iz Dortmunda za televiziju OTE.

Strelac jedinog gola za Grčku na Maksimiru stao je u odbranu selektora Mihaela Skibea, tvrdeći da je najveća odgovornost na igračima.

"Nismo se dobro borili i to nije taktički problem. Skibe nije kriv. Ako vidite šta smo sve uradili u prethodnim mečevima, videćete da je sistem selektora bio zaslužan".

Njegov saigrač Karlos Zeka ne veruje da Grčka može do čuda.

"Imamo revans u Atini i videćemo šta će se desiti. Ali, biće jako, jako teško. Napravili smo mnogo grešaka, sada ne možemo ništa da promenimo, već da se okrenemo narednom meču i uzdignute glave ga dočekamo", rekao je Zeka.

Kao najveće razočaranje označio je čak četiri primljena gola, što je nesvojstveno za Grčku.

"Svlačionica je razočarana. Moramo da ispravimo greške i budemo bolji u nedelju", rekao je vezista Kopenhagena, rodjen u Portugaliji. Revanš između Grčke i Hrvatske igra se u nedelju na stadionu Jorgos Karaiskakis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: