Nejmar pitao igrače Barse da ga prime nazad!

Samo nekoliko meseci pošto je iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen, sudbina Nejmara u ’gradu svetlosti’ je pod velikim znakom pitanja.

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

09:59

Nejmar pitao igrače Barse da ga prime nazad!
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Od prvoga dana transfera Brazilca prate kontroverze – prvo se na loš način oprostio od bivšeg kluba čekajući da dobije bonus za lojalnost u vrednosti od 26 miliona evra, potom u čudnoj transakciji maltene sam platio otkupnu klauzulu od 222 miliona, da bi dve strane razmenile tužbe kojim je okončan proces prelaska.

Kako je stigao u Pariz, sačekao ga je novi problem, pošto mu Edinson Kavani nije dozvolio da šutira penal, pa će rezultat svađe biti verovatni odlazak Urugvajca u Premijer ligu.

Zbog toga su lokalni mediji počeli da spekulišu da je nesrećan u Francuskoj, da bi nove informacije izneo katalonski "Sport", dnevnik blizak ’Blaugrani’. Prema pisanjima katalonskih medija, 25-godišnji napadač je tokom nedavne posete Barseloni pitao bivše saigrače da li bi ga primili nazad.

On je u društvu sina Davida Luke razgovarao sa Lionelom Mesijem, Luisom Suaresom i Pikeom, navodno pokušavajući da "ispipa teren" za povratak.

Nezadovoljstvo se za sada ne oseća na terenu – PSŽ je u prvi u Ligi 1, već je prošao u osminu finala Lige šampiona bez primljenog gola, dok je Nejmar na 12 utakmica postigao 11 golova i upisao 9 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: