Sansi zainteresovani za Okafora

Džalil Okafor traži kako da napusti Filadelfija 76erse, a spas bi mogao da pronađe u Finiksu.

Izvor: AK

Sreda, 08.11.2017.

19:34

Sansi zainteresovani za Okafora
Foto: Getty images

Sansi su zainteresovani za talentovanog centra koji nema prostora na parketu u Siksersima pored Džoela Embida.

S druge strane, tim iz Arizone je već krenuo u rekonstrukciju ekipe, pa je pre nekoliko dana trejdovao Erika Bledsona u Milvoki Bakse za centra Grega Monroa, koga pokušavaju da trejduju dalje pre nego što se odluče da otkupe ugovor.

Sansima je potrebno prostora u "seleri kepu" kako bi odlčnog rukija Majka Džejmsa iz "two-way" ugovora pretvorili u stalnog člana ekipe.

Spekuliše se da su spremni da pregovaraju sa Siksersima u vezi sa trejdom za Okafora, svojevremeno trećeg pika na draftu.

On je poslednjoj godini ruki ugovora, vrednog 4,9 miliona dolara ove sezone, dok je Monroova takođe poslednja godina vredna 17,8 miliona.

Okafor ove sezone prosečno beleži 5 poena uz 4,5 skokova i jednu blokadu po utakmici, a u NBA karijeri ima prosek od 14,6 poena, 5,9 uhvaćenih lopti i 1,1 "rampi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: