EK: Partizan dočekuje Obradovićeve 'Lokose'

Košarkaši Partizana, u utakmici C grupe Evrokupa, sastaće se u 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa Lokomotivom Kubanj iz Krasnodara.

Izvor: B92

Sreda, 08.11.2017.

13:08

EK: Partizan dočekuje Obradovićeve 'Lokose'
Starsportphoto

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić poručio da je pred njegovim timom novi težak ispit.

"Radi se o veoma dobroj ekipi sa velikim budžetom, sa jako dobrim trenerom Sašom Obradovićem. Oni su po mom mišljenju ubedljivo najbolji u Evrokupu i biće nam jako teško. Što se tiče Evrope, mi skupljamo iskustvo, da klinci imaju što više minuta i iskustva za sledeće godine", istakao je Nikolić za klupski sajt.

Bek crno-belih Vanja Marinković naglašava da je veoma važno ostati fokusiran na meč protiv Lokomotive, koji dolazi manje od 48 sati posle derbija sa Crvenom zvezdom.

"Moramo da se u potpunosti posvetimo utakmici sa Lokomotivom. Neće biti lako, oni su veoma kvalitetna ekipa, a naša je obaveza da protiv njih odigramo najbolje što možemo, bez obzira na sve", rekao je Marinković.

Trener Lokomotive rekao je da je beogradska ekipa skup iskusnih i mladih pespektivnih igrača.

"Partizan je kombinacija iskusnih igrača sa nekoliko mladih i perspektivnih. Ta kombinacija može da bude opasna posebno kada igraju kod kuće pred svojim navijačima. Oni su vrlo nepredvidivi, ali to je deo problema kada sastavljate novi tim svake sezone", rekao je Obradović za sajt Evrokupa.

Za Lokomotivu kažu da je najbolja ekipa u Evrokupu, pa pobeda crno-belih u Pioniru vredi čak 4,40! Pogledajte i ostale kvote kladionice MOZZART.

"Partizan će vremenom igrati sve bolje. Imaće iznenđujujuće pobede i poraze, ali to je zato što nisu dobro uigrani. Nadam se da ćemo mi održati nivo igre koji smo pokazali u prethodne dve utakmice", kazao je Obradović.

Ekipa Lokomotive je bez poraza i nalazi se na prvom mestu Grupe C, dok je Partizan na poslednjem šestom mestu, sa jednom pobedom i tri poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: