Tata Lavar, brat u LAL, a mlađi krade "Luj Viton"

Trojica košarkaša Univerziteta u Kaliforniji, među kojima i jedan veoma poznat, uhapšeni su u Kini dan pre posete predsednika SAD Donalda Trampa.

Izvor: B92

Sreda, 08.11.2017.

10:23

Tata Lavar, brat u LAL, a mlađi krade
Photo by Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Tramp u sredu stiže u posetu Kini, a dan ranije zbog krađe su uhapšeni košarkaši Kodi Rajli, Dželen Hil i Lianđelo Bol, mlađi brat košarkaša Los Aneđeles Lejkersa Lonzoa Bola.

Njih trojica su, kako navodi američki "ESPN", privedeni na ispitivanje zbog krađe u "Luj Viton" radnji koja se nalazi pored hotela u Hangdžuu u kojem je odseo tim.

Univerzitet u Kaliforniji (UCLA) je odmah demantovao da je bilo kršenja zakona, ali potvrdila da se nešto dogodilo.

"Svesni smo situacije u kojoj su se našli studenti USLA u Hangdžuu. Univerzitet potpuno sarađuje sa lokalnim vlastima po ovom pitanju i više se neće oglašavati", stoji u saopštenju.

Košaraši UCLA stigli su u Šangaj u nedelju, pred utakmicu u petak kojom će biti otvorena nova sezona protiv "Džordžija Teha", iste sedmice tokom koje će predsednik Kine Si Đinping ugostiti Trampa, koji stiže iz Seula.

Lavar Bol, ekscentrični otac talentovane braće, otputovao je u Kinu, a na "Tviteru" se oglasio povodom ovog događaja.

"Biće u redu, svi prave veliku priču od toga. Ništa strašno se nije dogodilo", istakao je Lavar.

Članovi "Džordžija Teha" nisu bili umešani u krađu.

"Tokom ispitivanja je utvrđeno da studenti ’Džordžija Teha’ nisu bili uključeni u radnje koje su pod istragom. Oni su nastavili sa svakodnevnim aktivnostima u Kini".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: