Zvezda o penalu u Šapcu: Bolje za vreme Toleta

Fudbalski klub Crvena zvezda ocenio je da je meč između Mačve i Partizana potvrda da je sprega FSS i crno-belih "mnogo snažnija nego što su mnogi mislili".

Izvor: B92

Nedelja, 05.11.2017.

16:39

Zvezda o penalu u Šapcu: Bolje za vreme Toleta

"Sve ste videli. Nema potrebe da mi bilo šta komentarišemo. Sve smo rekli prošle nedelje. Današnja utakmica u Šapcu je samo potvrda da je sprega FSS i Partizana mnogo snažnija nego što su mnogi mislili", naveo je u izjavi dostavljenoj medijima sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

"Crvena Zvezda je bolji tretman u FSS imala u vreme Tomislava Karadžića nego danas", ocenio je Mrkela.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Šapcu ekipu Mačve sa 3:1 u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

Mačva je povela u 37. minutu golom Mladena Lazarevića, a Partizan je izjednačio pogotkom Leandrea Tavambe u 54. Crno-beli su do trijumfa stigli golom Saše Ilića iz penala u 86. i pogotkom Đorđa Jovanovića tri minuta kasnije.

Crvena zvezda je i posle prošlonedelje pobede Partizana u Čačku protiv Borca golom u sedmom minutu sudijske nadoknade vremena izdala saopštenje u kojem je navela da su se crno-beli i FSS udružili kako bi sprečili crveno-bele da i ove sezone osvoje šampionsku titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

195 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: