Divac pokušava da okupi eks-JU u Sakramentu

Generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac pokušao je da trejduje za Marija Hezonju, ali od dogovora za sada nema ništa.

Izvor: PT

Sreda, 01.11.2017.

17:36

Divac pokušava da okupi eks-JU u Sakramentu
Getty Images

Kako prenose američki mediji, Divac je Orlandu ponudio Malaki Ričardsona i pika druge runde za Hezonju, međutim dve strane nisu mogle da se dogovore.

Od Hezonje se dosta očekivalo u najjačoj ligi na svetu, pošto je 2015. godine biran kao peti pik na NBA draftu.

Prve sezone je igrao još i solidno, pošto je beležio 6,1 poen i 2,2 skoka, međutim prošle je trebalo da napreduju, ali su njegove brojke pale – 4,9 poena, 2,2 skoka.

Ove sezone ima slične brojke na početku sezone, a još je Orlando odlučio da "ne produži" ugovor sa Hezonjom za sezonu 2018/2019, pa će tako hrvatski igrač narednog leta biti neograničeno slobodan igrač.

Ovako je Orlando pokazao da ne računa na Hezonju i ukoliko Divac bude poslao još neku ponudu, vrlo je verovatno da ćemo ga u nastavku sezone gledati zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: