"Vajta ću pobediti jednom rukom, rat Džošui"

Američki bokser Deontej Vajlder rekao je da će se boriti sa Dilijanom Vajtom samo ako potom dobije priliku da uđe u ring sa Entoni Džošuom.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 30.10.2017.

10:53

Getty Images

On želi da objedini pojaseve u WBC, WBA i IBF kategorijama, od kojih je Džošua vlasnik druga dva.

Ima ponudu Edija Herna da protiv Vajta boksuje za tri miliona funti, ali će priliku iskoristiti samo zbog Džošue.

"Objavljujem rat. Objavljujem rat Džošui i neću ga juriti. Namamićemo te, ne možeš mnogo dugo i daleko da bežiš. Hern može da priča šta hoće. Evo da vam pomognem, vi hoćete Vajta, a ja Džošuu. Stavite obojicu u 'paket' i pustite me da se borim", rekao je Vajlder koji dodaje da sa Vajtom neće imati problema.

"Vajta ću lako nokautirati. Mogao bih to jednom rukom dok mi je druga vezana iza leđa", kaže Vajlder.

Entoni Džošua je u subotu u desetoj rundi tehničkim nokautom savladao Karlosa Takama u Kardifu. Međutim, meč je obeležila i neobična situacija jer je prekinut na minut i po do kraja u trenutku kada nijedan od boksera nije u serijama napadao drugog.

Što se tiče potencijalne borbe sa Vajlderom, britanski bokser je kratko rekao, "Želim oba pojasa (WBO, WBC), ne zanima me da li prvo protiv Vajldera ili protiv (Džozefa) Parkera".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: