Partizan "potopio" Primorje u Rijeci

Vaterpolisti Partizana u prvom meču trećeg kola Regionalne lige ubedljivo su pobedili Primorje u Rijeci sa 10:4 (2:0, 3:2, 3:0, 2:2).

Izvor: B92

Petak, 27.10.2017.

22:07

Partizan
StarSport

Crno-beli su dominirali od početka. Posle prve četvrtine vodili su sa 2:0 i do kraja nisu ispuštali vođstvo.

Riječani su u drugoj deonici prišli na 2:1 i 3:2, ali do velikog odmora crno-beli su otiši na 5:2, da bi najveću prednost stekli u 28. minutu kada su poveli sa 10:2. Odbrana Beograđana funkcionisala je odlično, jer mreža Dimitrija Rističevića je između drugog i trećeg gola domaćih mirovala skoro 17 minuta. Primorje je smanjilo na 10:3 na 4.06 pre kraja, da bi 20 sekundi pre poslednjeg zvuka sirene Riječani postigli i četvrti gol za konačnih 4:10.

Trener crno-belih Stefan Ćirić može da bude i zadovoljan igrom u napadu, posebno zato što su se čak osmorica vaterpolista Partizana upisali u listu strelaca.

Partizan posle tri kola Regionalne lige ima dve pobede (u prvom kolu pobedio je Primorac) i jedan poraz (od Mladosti). Utakmicom u Rijeci crno-beli su završili napornu seriju od tri utakmice u osam dana, koju su počei prošlog petka utakmicom sa Mladošću, a nastavili u sredu duelom sa OŠC-om u Ligi šampiona.

U četvrtom kolu Regionalne lige, 4. novembra Partizan će dočekati splitski POŠK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: