FIladelfija Iglsi lideri NFL

Igrači Filadelfija Iglsa pobedili su Vašington Redskinse 34:24 u poslednjem meču sedme nedelje NFL čiji su novi lider.

Izvor: AK

Utorak, 24.10.2017.

09:35

FIladelfija Iglsi lideri NFL
Foto: Getty images

Iglsi su petom uzastopnom pobedom stigli do skora 6-1 pa u drugi deo regularnog dela sezone ulaze kao tim sa najboljim učinkom.

Do novog trijumfa predvodio ih je sjajni kvorterbek Karson Venc sa 268 jardi i četiri tačdaun pasa, dok je s druge strane Kirk Kazins bacio tri TD uz 303 jarde u trećem porazu Redskinsa u šestom meču sezone.

Venc je osvajao jarde i trčanjem (63), a po jedan TD bacio za Nelsona Agolora, Meka Holinsa i Zeka Erca, koji je skupio 89 jardi hvatanjima.

S druge strane, dva TD za Redskinse je uhvatio Džordan Rid uz 64 jarde, a jedan Kris Tompson, dok su podbacili raninbekovi Vašingtona jer su osvojili tek 75 jardi, uključujući i 18 koje je doneo Kazins.

Iglsi su lideri divizije Istok NFC sa 6-1, dok Redskinsi dele drugu poziciju sa Dalas Kaubojsima sa po 3-3. Otpisani su Njujork Džajantsi sa 1-6.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: