Minimalan poraz ragbista Srbije u Austriji

Ragbi reprezentacija Srbije izgubila je u prvom kolu Evropske konferencije 2 od Austrije, 27:25.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

20:26

Minimalan poraz ragbista Srbije u Austriji

'Orlovi' su u Beču sve vreme bili u minimalnom zaostatku za Austrijancima, a na kraju nisu uspeli da preokrenu rezultat.

Austrijanci su rano stekli veliku prednost, u 14. minutu bilo je 17:0, da bi naš tim do poluvremena došao na dva poena zaostatka (17:15).

Još jednom je domaćin došao do osetnog vođstva (24:15 u 62. minutu), ali je do kraja bilo neizvesno, a iz kazne dvanaest minuta pre kraja Austrijanci su stekli nedostižnih 27:18.

Na kraju je naš tim smanjio na 27:25, ali nije mogao da u nadoknadi vremena ostvari pobedu.

Srbija se u drugom kolu sastaje sa selekcijom Slovenije, u subotu, na terenu u Starčevu, a u Evropskoj konferenciji 2 su i selekcije Slovačke i Kipra. Do kraja godine srpski ragbisti nemaju utakmice u ovom takmičenju, na proleće gostuju u Slovačkoj i dočekuju Kipar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: