Đukić: Remi je realan, igrali smo za četvorku

Miroslav Đukić, trener fudbalera Partizana, visoku ocenu dao je svom timu za igru na gostovanu Skenderbegu u trećem kolu Lige Evrope (0:0).

Izvor: B92, Beta

Petak, 20.10.2017.

00:10

Đukić: Remi je realan, igrali smo za četvorku
Foto: Starsport

"Tvrda i teška utakmica, dosta izjednačena. Imali smo više zrelih šansi u drugom poluvremenu, ali mislim da je nerešen ishod realan", rekao je Đukić novinarima u Elbasanu.

Novinari su upitali Đukića da oceni igru svoje ekipe od jedan do pet.

"To bi sigurno bila četvorka. Skenderbeg je ekipa koja defanzivno odlično stoji i nikome neće biti lako sa njima".

U drugom meču Grupe B, Dinamo i Jang Bojs su odigrali nerešeno 2:2 u Kijevu.

Dinamo Kijev je prvi na tabeli sa sedam bodova, Jang Bojs imaju tri, a Partizan i Skenderbeg po dva.

"Dosta ujednačena grupa. Možemo da igramo protiv svakog, sa svima smo bili egal, niko nas nije nadigrao. Kući ćemo odlučivati našu sudbinu o opstanku u Evropi i protiv Skenderbega i protiv Jang Bojsa. To je veoma pozitivno za nas, sa te dve pobede bi napravili veliki korak", rekao je Đukić.

U četvrtom kolu Lige Evropa, Partizan dočekuje Skenderbeg, a Jang Bojs ekipu Dinama. Ti mečevi su na programu 2. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: