Donald: Zaslužili više;Le Talek: Mislio sam ofsajd

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald ponosan je na svoju ekipu i da smatra da su crveno-beli zaslužili više u meču protiv Arsenala.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.10.2017.

21:57

Donald: Zaslužili više;Le Talek: Mislio sam ofsajd
Foto: StarSport

Crveno-beli su poraženi od londonskog tima 1:0, golom Olivijea Žirua pet minuta pre kraja susreta na "Rajku Mitiću".

"Nismo zaslužili da primimo gol, jednostavno sve se brzo dogodilo. Ne znam da li bi ponovo posle 10 pokušaja postigli onakav gol. Pokazali smo svim navijačima na stadionu kako se igra protiv velikih ekipa... Nismo bili uplašeni, borili smo se i mislim da smo prikazali dobru igru", rekao je Donald. Zvezda je meč završila s igračem manje na terenu, pošto je Milan Rodić dobio dva žuta, odnosno crveni karton.

"Ne znam da li je bilo za drugi žuti... Moraću da pogledam snimak, jer nisam dobro video. Ovaj poraz nije odlučujući, iako je utakmica bila bitna", dodao je kapiten Zvezde.

Damjan Le Talek je rekao da je njegova ekipa pokazala da može da igra sa najjačim evropskim ekipama.

"Svi smo želeli dobar rezultat. Pokazali smi da možemo da igramo protiv top ekipa. Ponosan sam na ekipu. Mogli smo da damo gol, ali na kraju su oni iz jedne od dve sanše, Ipak su oni top tim", rekao je Le Talek.

Crveno-beli su protestovali posle pogotka Žirua u finišu susreta.

"Ja sam video da je Žiru u ofsajdu, ali kada sam pogledao snimak video sam da nije. On je napadač Francuske, pokušao sam da ga zaustavim, ali je on pobedio. Pokušaćemo da se revanširamo u Londonu", dodao je štoper crveno-belih.

Zvezda i Arsenal će igrati i u sledećem kolu Lige Evropa, 2. novembra u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: