Australijan open se "setio" Đokovića

Samo dva dana pošto je prilikom nabrajanja velikana zaboravio Novaka Đokovića, tim koji održava društvene mreže Australijan opena pokušao je da ispravi grešku.

Izvor: B92

Petak, 13.10.2017.

18:10

Australijan open se
Photo by Quinn Rooney/Getty Images

Veliki broj ljudi na "Tviteru" i "Instagramu" kritikovao je u komentarima jer je Đoković izostavljen prilikom nabrajanja koji će sve poznati igrači nastupiti na turniru 2018. godine.

Da li zbog toga ili nekog drugog razloga, dva dana kasnije Ozi open se "prisetio" najboljeg srpskog tenisera i svoje pratioce podsetio na jedan od njegovih fantastičnih poena na terenu 'Rod Lejver arene'.

U pitanju je duel protiv Žila Milera od pre dve i po godine, kada se odbranio od silovitih napada rivala i, zahvaljujući toj defanzivi, došao u priliku da "ukrade" poen sredinom trećeg seta.

"Lepi pokreti šestostrukog šampiona Novaka Đokovića", stoji ispod video klipa.

Novak bi posle oporavka od povrede trebalo da nastupi na Grend slemu u Melburnu, koji je na programu od 15. do 28. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: