Udovičić i Mutko o pitanjima mladih i Mundijalu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić razgovarao je sa zamenikom premijera Rusije, Vitalijom Mutkom i o Mundijalu koji se održava u Rusiji sledeće godine.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.10.2017.

19:55

Udovičić i Mutko o pitanjima mladih i Mundijalu
Ministarstvo omladine i sporta

On u Moskvi učestvuje na međunarodnom sastanku ministara zaduženih za pitanja mladih ali je nakon plasmana Srbije na SP bilo vremena i za fudbal.

Na skupu u Moskvi je više od 70 predstavnika država i vlada, a tema sastanka su izazovi sa kojima se susreću mladi u obrazovanju, u oblasti ekologije, sajber bezbednosti, medicini.

Ministarstvo omladine i sporta uz to podseća i da će omladinska delegacija iz Srbije koja broji 170 mladih. učestvovati na 19. Svetskom festivalu omladine i studenata u Sočiju, koji se održava od 14. do 22 oktobra, što je, kako ocenjuju, znak dobrih odnosa dve zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: