"Jedan poraz ne sme da umanji sve rezultate"

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević pozvao je sve navijače da podrže Srbiju u meču protiv Gruzije, odlučujućem za plasman na SP u Rusiji.

Izvor: PT

Subota, 07.10.2017.

19:37

StarSport

"Čukarički, igrači stariji i mlađi sa trenerima će doći na južnu tribinu stadiona 'Rajko Mitić'. Svi treba da podržimo naš nacionalni tim koji je na korak do Mundijala. Jedan poraz ne sme da umanji sve rezultate naše reprezentacije, sve što su momci na čelu sa selektorom i Fudbalskim savezom Srbije uradili do sada. 'Orlovi' su nam već pokazali kako se bore za dres i na nama je da im damo krila u meču odluke", naveo je Matijašević u saopštenju.

Fudbaleri Srbije igraju u ponedeljak od 20.45 u Beogradu protiv Gruzije, utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i potrebna im je pobeda za plasman na Mundijal u Rusiji. Ekipa Slavoljuba Muslina je sinoć mogla da se plasira na Svetsko prvenstvo, ali je izgubila od Austrije sa 2:3.

"Uspeh naših najtrofejnijih klubova Crvene zvezde i Partizana je veliki, ali pozitivni rezultati reprezentacije bili bi kruna na 2017. Srbija je objektivno favorit protiv Gruzije, ali fudbalska javnost naše zemlje može i treba mnogo da pomogne u poslednjem koraku ka overi plasmana za najjače takmičenje", rekao je Matijašević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: