Posle Tanaskovića i Jovanović otišao iz Partizana

Posle odlaska Nikole Tanaskovića iz Partizana, crno-beli su poslali Slobodana Jovanovića u OKK Beograd.

Izvor: SM

Subota, 07.10.2017.

17:54

Posle Tanaskovića i Jovanović otišao iz Partizana
Foto: StarSport

Kako prenosi “Žurnal”, obojica će igrati u Košarkaškoj ligi Srbije, s tim da – teoretski – istovremeno mogu da igraju i za Partizan u ABA ligi.

Kada je Jovanović u pitanju, to je još i izvodljivo, pošto ne menja grad, ali Tanasković teško da može da uskladi obaveze u Subotici sa onima u Partizanu. Osim toga, na startu sezone u ABA ligi nisu odigrali niti jedan minut. Jedini od svih registrovanih igrača, koji mogu da igraju.

Podsećamo, teren još nisu osetili Andreja Stevanović i Aleksandar Aranitović, ali oni iz objektivnih razloga. Stevanović se povredio na Superkupu, Aranitović još radi po posebnom programu jer se vraća posle povrede kolena.

Podsećamo, Jovanovića je prošle sezone tražila zemunska Mladost, da, takođe, igra na dvojnu licencu, ali tadašnji trener Aleksandar DŽikić to nije dozvolio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: