Rivers: Miloš može bolje i biće sve bolji (VIDEO)

Ostin Rivers i Patrik Beverli su igrali kao starteri u prvom egzibicionom meču za LA Kliperse. Miloš Teodosić je potom dobio svoje minute i pokazao deo magije.

Izvor: MLJ

Subota, 07.10.2017.

13:08

Rivers: Miloš može bolje i biće sve bolji (VIDEO)
Getty images

Klipersi su prvi meč od Reptorsa izgubili 121:113, a kada je Teo uz Beverlija bio starter dobili su istog protivnika 98:94.

Trener Klipersa Dok Rivers veruje da može još bolje i da je jedino bitno da se niko iz tima ne povređuje a njegov sin, Oston Rivers nije odigrao drugi meč baš zbog povrede, a pre priprema je imao i mononukleozu.

"Miloš je igrao dobro, ali Miloš je daleko bolji od onoga kako je odigrao i on je prvi koji će vam to reći. Samo mora da pronađe svoj šut jer je odličan šuter. Traži prilike za dosta dodavanja što se meni dopada i mislim da će kako sezona odmiče on biti sve bolji i bolji", rekao je Rivers nakon povratka sa Havaja.

Koliko je bitno da svi budu zdravi Rivers podseća i zbog toga što ekipa ima četiri momka na spoljnim linijama.

"Imamo četiri beka i to je ono kako ćemo igrati cele godine. Svi su odlični. Svi će igrati. Ono što ne možemo da dozvolimo je da se neko od njih povredi. To ne možemo jer ćemo biti previše opterećeni. Ta četiri momka su veoma važna za nas i igraće dosta", kaže Rivers.

Uz Tea, Beverlija i Riversa tu je još i Lu Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: