Beker u haosu – zbog duga mu plene imovinu, pehare

Borisu Bekeru, legendarnom teniseru i bivšem treneru Novaka Đokovića, zbog velikih dugova biće zaplenjena imovina, računajući i osvojene trofeje tokom karijere.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 05.10.2017.

10:40

Beker u haosu – zbog duga mu plene imovinu, pehare
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Bekerova dugovanja iznose čak 61 milion evra, što je mnogo više nego što je prvobitno objavljeno da ima potraživanja od 3,5 miliona, pišu magazini "Štern" i "Bunte".

Zato je počela rasprodaja imovine Nemca, uključujući tri trofeja sa Vimbldona, dva sa Australijan opena i jedan sa US opena, a ranije su mu zaplenjena četiri skupocena sata u vrednosti od 50.000 dolara.

Beker je novac izgubio jer je više od 100 miliona evra izgubio u lošim investicijama, kao što je sumnjiv posao sa naftom u Nigeriji.

Samo od teniske karijere zaradio je oko 53 miliona evra, a trenutno radi kao šef sektora za tenisere u Teniskom savezu Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: