Bogdan: Posle 15 godina će se buditi zbog Kingsa

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramenta i reprezentacije Srbije, rekao je da je ostvario san dolaskom u redove Kingsa.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.10.2017.

09:37

Bogdan: Posle 15 godina će se buditi zbog Kingsa
Foto: Youtube screenshot (Sacramento Kings)

Bogdanović je tokom leta potpisao trogodišnji ugovor sa Sakramentom vredan 27 miliona dolara, pošto je prethodno osvojio Evroligu sa Fenerbahčeom.

Srpski bek je istakao da svi u Srbiji obožavaju ovaj klub zbog fantastičnih partija koje su nekada pružali Peđa Stojaković i Vlade Divac.

"Izuzetno sam srećan što sam ovde. Ne možete zamisliti koliko je ovaj tim popularan i slavan u Srbiji i u Evropi. Imaju najlepše reči o Sakramentu, o ovoj organizaciji i svemu vezanom za nju. Svi govore kako će se nakon 15 godina ponovo buditi kako bi gledali Kingse", rekao je Bogdanović

On je dodao da je ovakvu priliku čekao ceo život.

"Imam priliku da napredujem na individualnom planu, ali da i ceo tim bude bolje. Ovo je stvarno ostvarenje sna", dodao je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: