Milojević: Kad se lomilo, pogodili su teške šuteve

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević kaže da je Crvena zvezda bila bolja od njegove ekipe u trenucima kada se rezultat lomio.

Izvor: MLJ

Sreda, 04.10.2017.

23:15

Milojević: Kad se lomilo, pogodili su teške šuteve
B92 / PT

Mega je poražena u hali "Aleksandar Nikolić" od Zvezde sa 90:80 u drugom kolu ABA lige.

"Čestitam Zvezdi, bili su bolji, zadovoljan sam utakmicom. Imali smo šanse, ali je Ročesti pogodio teške šuteve. Zadovoljan sam jer nikada ne odustajemo, naterali sko Zvezdu da uđemo u neizvesnu utakmicu i time sam zadovoljan", rekao je posle meča Dejan Milojević.

Novinare je zanimalo i da li je Mega jedan od favorita za fajnal-for ABA lige

"Naše mogućnosti su da pobedimo Mornar. Glupo je pričati da li ćemo biti na F4, želimo svakako, ali liga je ujednačena. Sve moje misli su usmererene prema Mornaru", kaže Milojević.

Košarkaš Mege Goga Bitadze bio je jedan od najboljih pojedinaca svoje ekipe. Gruzijski igrač kaže da je njegova ekipa loše branila skok protivnika.

"U prvom poluvremenu smo dozvolili dosta skokova, igrali smo dobru košarku, ali kada se lomilo oni su pogodili neke teške šuteve", rekao je Bitadze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: