Ovim potezom je Ros potopio Partizan (VIDEO)

Neverovatno uzbudljiva druga utakmica Partizana u ABA ligi ove sezone rešena je u poslednjoj sekundi. Nažalost po Partizan, nisu se oni radovali pobedi.

Izvor: MLJ

Sreda, 04.10.2017.

19:31

Ovim potezom je Ros potopio Partizan (VIDEO)
YTSS / ABA liga

Drugi poraz u isto toliko utakmica ABA lige Partizanu je naneo Brendis Rejli-Ros, sjajnom solo akcijom i pogotkom preko Vanje Marinkovića za 83:81 sa zvukom sirene.

Patrik Miler je odigrao odlično drugo poluvreme za Partizan, sa 14 poena samo u drugom delu je predvodio povratak Partizana, doneo mu je i izjednačenje u poslednjem minutu.

Na scenu je potom stupio najefikasniji igrač utakmice koji je svojim 18. poenom presudio. Dribling ulevo, Marinković je ispratio svog napadača, podigrao ruku, ali je iskusni 30-godišnji bek uspeo da pogodi.

Na kraju je šutirao 6/13 iz igre, trojke su ga "htele" sa tri pogođene iz četiri pokušaja. Za dva je šutirao znatno slabije 3/9, ali je na kraju baš jedna od njih rešila meč u neizvesnoj završnici.

Grad Bar makar narednih dana ima novog heroja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: