Kup za "večite" kreće sledeće srede

Poznati su termini odigravanja odloženih utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije.

Izvor: MLJ

Sreda, 04.10.2017.

16:59

Kup za
FSS

Srpski šampion Partizan igra protiv Rtnja u Boljevcima u sredu 11 oktobra u 14 sati, a Crvena zvezda igra protiv Dinama iz Vranja od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Na Novom Beogradu od 14 časova igra i Bežanija protiv kruševačkog Napretka, a od 18 časova u Užicu Sloboda dočekuje čačanski Borac.

Do kraja godine će biti igrana i osmina finala Kupa, 25. oktobra, dok su četvrtfinala, polufinala i finale zakazani za sledeću godinu.

U odigranim utakmicama prvog kola Kupa Srbije su favoriti mahom slavili, ali je bilo i nekoliko iznenađenja. Budućnost Dobanovci se pokazala kao prejaka za Voždovac koji je prethodno pobedio Partizan u Superligi, Dinamo iz Pančeva je pružio dostojan otpor Vojvodini, a Zlatibor je bio bolji od Radničkog iz Niša.

Partizan i Crvena zvezda ovog puta igraju na tri fronta, u Superligi, Kupu i Ligi Evrope, a prošle sezone su igrali u finalu nacionalnog kup takmičenja. Partizan je krajem maja na svom terenu osvojio duplu krunu golom Milenkovića u finišu prvog poluvremena.

Rezutltati odigranih utakmica šesnaestine finala:

Metalac – Proleter 1:2
Budućnost Dobanovci – FK Voždovac 4:3
Dinamo Pančevo – Vojvodina 1:2
Inđija – Radnik 1:0
Jagodina – Čukarički 0:3
Javor – Sinđelić Beograd 2:0
Mačva Šabac – Bačka 1:0
Polet Ljubić – Spartak Subotica 1:8
Radnički Novi Beograd – Mladost 0:1
Radnički Pirot – Novi Pazar 2:1
Zemun – Rad 0:1
Zlatibor Čajetina – Radnički Niš 1:0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: