Otvara se 'Orlovima' – i Arnautović neizvestan?

Fudbalska reprezentacija Austrije biće desetkovana protiv Srbije, a prete joj novi i mnogo značajniji otkazi.

Izvor: B92

Sreda, 04.10.2017.

11:35

Otvara se 'Orlovima' – i Arnautović neizvestan?
Photo by Michael Steele/Getty Images

Austrija i Srbija igraju u petak u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i već je poznato da selektor Marsel Koler neće moći da računa na šestoricu standardnih prvotimaca – Davida Alabu, Martina Harnika, Marsela Sabicera, Martina Hinteregera, Sebastijana Predla i Sebastijana Šefa.

Međutim, prema pisanjima lokalnih medija pojavio se možda i najveći protiblem – pod znakom pitanja je Marko Arnautović.

Napadač Vest Hema nije igrao za vikend zbog bolesti i još je neizvestan za duel na 'Ernst Hapel' stadionu koji se igra od 20.45.

Konačna odluka biće doneta u četvrtak, dok bi Arnautović prvi trening sa saigračima trebalo da odradi u sredu, ukoliko bude dovoljno spreman.

'Orlovima' je potreban trijumf kako bi kolo pre kraja matematički obezbedili plasman na Mundijal u Rusiji 2018. godine, a ako u tome ne uspeju, četiri dana kasnije imaće "popravni" protiv Gruzije u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: