Alimpijević: Očekujem da napredujemo iz meča u meč

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da očekuje da njegovi košarkaši protiv Mege budu motivisani kao u prvom kolu, ali bez pritiska.

Izvor: B92

Utorak, 03.10.2017.

19:44

Alimpijević: Očekujem da napredujemo iz meča u meč
kk/crvenazvezda

"Očekujem da igramo vrlo motivisano kao i na startu, ali bez pritiska koji je donela prva utakmica. Takođe, očekujem da napredujemo iz utakmice u utakmicu", rekao je Alimpijević za sajt kluba.

Zvezda će u sredu od 21.00 dočekati Megu u hali "Aleksandar Nikolić", u drugom kolu Jadranske lige.

Alimpijević će moći da računa na sve igrače, osim Branka Lazića koji se i dalje oporavlja od povrede.

On je naveo da je naredni protivnik Mega doživeo veliku rekonstrukciju tima tokom leta, ali da je zadržao isti stil igranja.

"Mega je ekipa sa puno energije i potencijala. Već ulazimo u režim igranja utakmica na svaka tri dana. Zato svi moraju da budu spremni na nove zadatke i nove obaveze koje dolaze sa novim protivnicima", kazao je Alimpijević.

Košarkaš crveno-belih Nemanja Dangubić rekao je da Zvezdu očekuje dobro poznat protivnik, iako su obe ekipe imale mnogo promena u odnosu na prošlu sezonu.

"Želimo da odigramo još jednu dobru utakmicu, motivisano i da dodjemo do nove pobede, pred seriju mečeva koje nas očekuju u oktobru i u jadranskoj i u Evroligi", rekao je Dangubić.

On je pozvao navijače da ponovo dođu u velikom broju i pruže podršku Zvezdi u važnoj utakmici.

Zvezda i Mega su ostvarili pobede na početku Jadranske lige. Beogradski klub je savladao Mornar, dok je ekipa iz Sremske Mitrovice bila bolja od Cibone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: